De training besteed aandacht aan:

  • Het overwinnen van angst en bevriezing in uitdagende situaties. 
  • Het gebruik van de juiste woorden en gezichtsuitdrukkingen bij het bestrijden van ongewenst gedrag.
  • Hoe ‘micro-gedrag’ te bestrijden, inclusief het rollen met ogen, zuchten, constante onderbrekingen en onbewuste vooringenomenheid.
  • Het oefenen van de besproken handvatten op een aantal scenario’s.
  • Hoe kun je deelnemen aan de training of kan een organisatie/overheid/onderwijsinstelling gebruik maken van de training

 

De training kan geboekt worden door contact op te nemen met de Active Bystander organisatie (zie info hieronder).  

 

In overleg bepalen we de duur van de training (max 90 minuten), de vorm (online of live) en de taal (Nederlands of Engels). De gekozen duur bepaalt ook het aantal deelnemers, maar denk aan een maximum aantal deelnemers van rond de 30.


De training kan deels op maat gemaakt worden door het in de training bespreken van specifieke problemen die tegen worden gekomen in organisatie van de klant. De workshops kunnen ook gebruikt worden om een brede cultuurverandering in gang te zetten.

 

De training vindt plaats op locatie bij de klant of een door de klant geboekte externe locatie. Bij een online training bepalen we samen welk platform het beste ingezet kan worden, vaak Zoom of Teams.

 

Kosten van de les/training

Verschillend. Afhankelijk van de wensen de klant. Voor een goede indicatie van kosten is het goed om contact op te nemen (vrijblijvend uiteraard).

 

Website en contactinformatie

Info@activebystander.co.uk

https://www.activebystander.nl/